FAQ

Er jeres stjernekort videnskabelig nøjagtig?

Ja. Vores kort er blevet revideret uafhængigt, så du altid får et nøjagtigt stjernekort til de vigtigste øjeblikke i dit liv.

Vores stjernekatalog kommer fra Den Europæiske Rumorganisations Hipparcos-mission, et katalog med høj præcision, baseret på data som er genereret fra over tre års observationer fra Hipparcos-rumbaseret teleskop. Du kan læse mere om det her: https://www.cosmos.esa.int/web/hipparcos/home

Vi bruger dette stjernekatalog til at gengive stjernernes position til enhver dato eller placering i fortiden eller fremtiden! 

Hvis du stadig er i tvivl, bedes du kontakte os, vi forklarer gerne alle detaljer. Vores e-mail: hej@stjerneminder.com

Hvad er jeres priser?

Prisen på kortet afhænger af dets størrelse, samt om du vil have det indrammet af os. Vi anbefaler at starte et design, og du vil kunne se priserne på den forskellige type poster. 

Hvordan bestiller jeg?

Gå ind på vores hjemmeside og begynd at designe dit stjernekort ved at vælge tidspunkt og sted,samt hvorfra stjernekonstellationerne skal vises. Dette kan være når som helst, din fødselsdag, bryllupsdag, første date, forlovelse osv. Derefter er du istand til at vælge farve samt design af kortet. Der er mange muligheder for at skabe dit helt eget og unikke stjernekort. 

Er rammen inkluderet?

Du kan føje ramme til dit kort, når du har føjet det til din indkøbskurv eller bestille uden rammen og indramme det selv.

Sælger i rammer separat?

Vi sælger kort med eller uden rammer, men vi sælger ikke tomme rammer separat.

Hvor meget koster forsendelse?

Forsendelse er gratis på alle vores produkter.

Hvor lang tid tager forsendelse?

I sidste ende afhænger leveringstiden af ​​kurertjenesten, men vores mål er levering indenfor 5-9 arbejdsdage. 

Jeg sender det som en gave, så jeg ikke ønsker fakturaen ligger i pakken, kan du ekskludere den?

Vi inkluderer ikke andet i pakken, kun stjernekortet.

Hvilken kvalitet er jeres print?

Vores plakater er af museumskvalitet, lavet på tykt og slidstærkt mat papir. Hver plakat er giclée-trykt på arkivt, syrefrit papir, der giver strålende udskrifter der kan lyse ethvert rum op.

Min ordre er blevet beskadiget, hvad gør jeg?

På trods af den største omhu ved emballering og transport kan produkter blive beskadiget eller gå tabt under forsendelse. Kontroller din levering med omhu, når du modtager den.

Hvis dit produkt blev beskadiget under transporten, eller du har modtaget et beskadiget produkt, bedes du kontakte os straks via vores kontaktformular eller send en email til: hej@stjerneminder.com. Send venligst billeder af det beskadigede print samt emballagen. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt for at løse problemet for dig.

Hvor kan jeg finde fakturaen?

Du modtager din ordrefaktura til den e-mail, du har givet os under din bestilling. Bemærk: Vi inkluderer ikke en faktura i forsendelsespakken.