Handelsbetingelser

Følgende vilkår og betingelser ("Aftalen") gælder for al brug af stjerneminder.com webstedet ("Webstedet") og de tjenester, der er tilgængelige på (taget sammen med Webstedet, "Tjenesten"). Tjenesten ejes og drives af E-Concept Lab SL, et selskab, der er stiftet i henhold til lovgivningen i Spanien, ("Stjerneminder") Stjerneminder printer individuelle stjerne posters ("Produkter") direkte til kunder ("Kunder"). Tjenesten tilbydes med forbehold af din ("Bruger") accept uden ændringer af alle vilkårene og betingelserne indeholdt heri og alle andre drifts regler, politikker og procedurer, der fra tid til anden kan ændres og bliver offentligtgjort på webstedet af stjerneminder.

Hvis du ikke accepterer denne aftale, skal du ikke bruge webstedet. Hos stjerneminder elsker vi at se vores produkter blive vist på sociale medier, og vi kan anmode om at dele billeder, der er indsendt af dig, på Instagram eller andre platforme direkte i vores online kanaler. Disse kanaler kan være vores stjerneminder-websteder (hostet på stjerneminder.com), men kan også omfatte stjerneminders andre kommunikationskanaler, for eksempel vores stjerneminder-nyhedsbrev og sociale mediekanaler (betalt og organisk). Ved at kommentere og svare #jastjerneminder på et billede efter stjerneminders anmodning på Instagram, i det følgende nævnt "billede(r)", accepterer du følgende:

Du leverer E-concept Lab SL, et spansk firma med registreringsnummer B93685345 (herefter "stjerneminder"), en ikke-eksklusiv, royaltyfri, verdensomspændende licens til brug på enhver måde, der skal bestemmes efter stjerneminders eget skøn og uden nogen forpligtelser til dig, at bruge dine billeder i deres markedsføring og/eller reklame, herunder blandt andet retten til at reproducere, distribuere, ændre og redigere dine fotos. Desuden giver du stjerneminder dit samtykke til at bruge fotos, hvor du kan identificeres til markedsførings- og/eller reklameformål.

Du erklærer og garanterer, at du ejer eller kontrollerer rettighederne til det materiale, du har indsendt, og at du har tilladelse fra enhver person, der vises på billederne. Desuden bekræfter du, at du er en person (dvs. ikke et selskab), at du er mindst 18 år gammel eller har forældres samtykke, og at stjerneminders brug af dine billeder ikke krænker nogen tredje parts rettigheder eller nogen anden lov. Herved frigiver du stjerneminder fra alle forpligtelser til at betale dig for brugen af ​​dine billeder og frigør og accepterer at holde stjerminder og alle personer, der arbejder for stjerneminder, fra alle krav (inklusive krav fra tredjepart), forpligtelser uanset karakter i forbindelse med brugen af ​​billederne som beskrevet ovenfor. Spansk lov regulerer disse vilkår og betingelser, hvor kompetente domstole i Spanien har ene kompetence til enhver tvist, der opstår på grund af dem. Du kan altid kontakte os med spørgsmål om vores tjenester eller vedrørende databeskyttelse; hej@stjerneminder.com.

Hvis du vil trække dit samtykke til at dele dine billeder med stjerneminder, skal du kontakte os ved at klikke på knappen "Rapporter" i nederste hjørne af lysboksen der indeholder billedteksten ved siden af ​​dit delte billede, der er offentliggjort på vores websted. Ikonet vil linke dig til instruktionerne om, hvordan du sender din anmodning om at trække dit samtykke tilbage.

 

1 Kunder

1.1 Kunden bekræfter over for stjerneminder, at hvis kunden er en person (dvs. ikke et selskab), at kunden er mindst 18 år. Kunden certificerer også, at det er lovligt tilladt at bruge "Tjenesten", og tager det fulde ansvar for udvælgelsen og brugen af ​​"Tjenesten". Denne aftale er ugyldig, hvor det er forbudt ved lov, og retten til at få adgang til tjenesten tilbagekaldes i sådanne jurisdiktioner.

 

2 ændringer

2.1 Stjerneminder forbeholder sig retten til efter eget skøn at ændre denne aftale, gebyrer, afgifter, samt vilkår til enhver tid. Brugeren er ansvarlig for at gennemgå og blive fortrolig med sådanne ændringer. Brug af tjenesten af ​​brugeren efter en sådan meddelelse, udgør brugerens accept af vilkårene og betingelserne for ændringer som ændret.

 

3 Ansvar for websteds kunder og besøgende

3.1 Overtrædelse af artikler i denne aftale eller andre regler forbyder brugere at bruge webstedet.

3.2 Uden at begrænse andre rets midler kan vi begrænse, suspendere eller opsige vores service, forbyde adgang til vores websted, forsinke eller fjerne hostet indhold og tage tekniske og juridiske skridt til at holde brugere væk fra webstedet, hvis vi tror, ​​at de skaber problemer, mulige juridiske forpligtelser eller handler i strid med ånden i vores politikker. Vi forbeholder os også ret til at annullere ubekræftede konti eller konti, der har været inaktive i længere perioder.

 

4 Betalinger, gebyrer og moms

4.1 Ved at afgive en ordre gennem webstedet bekræfter du, at du lovligt har ret til at bruge de betalte betalingsmidler, og i tilfælde af kortbetalinger, at du enten er kortindehaver eller har kortindehaverens udtrykkelige tilladelse til at bruge kortet til betaling.

4.2 Vi kan nægte at behandle en transaktion af en eller anden grund eller nægte vores service til nogen til enhver tid efter vores eget skøn. Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart på grund af at nægte eller suspendere en transaktion efter behandling er begyndt.

4.3 Medmindre andet er angivet, er alle gebyrer og betalinger angivet i danske kroner DKK. Brugeren er ansvarlig for at betale alle gebyrer, betalinger og gældende skatter, der er knyttet til vores websted og produkter. Efter modtagelse af din ordre vil du modtage en e-mail fra os, der bekræfter detaljer, beskrivelse og pris for de bestilte produkter sammen med nogle oplysninger om dine rettigheder til at returnere dine varer.

4.4 Betaling af den samlede pris skal ske fuldt ud inden afsendelse af dine produkter.

4.5 Alle priser er inklusiv moms.

 

5 Forsendelse, retur og fortrydelsesret

5.1 Når du har klikket på "betal nu"-knappen, er det ikke muligt at redigere eller annullere din ordre. Hvis du vil ændre nogle parametre, kundeadresser osv., Bedes du kontakte os hurtigst muligt på denne email: hej@stjerneminder.com. Vi er ikke forpligtet til at foretage sådanne ændringer i din ordre, men vi vil gøre vores bedste fra sag til sag. Udskiftning af produkter og kreditter til medlemmets konto for produkter, der hævdes at være beskadiget eller ikke modtaget, er genstand for stjerneminders undersøgelse og skøn.

5.2 Stjerneminder gennemgår udskiftning af produkter eller anmodninger om refusion inden for 14 dage efter bestilling. Hvis et produkt indeholder mangler, er beskadiget eller udsat for trykfejl, vil stjerneminder udskifte det fejlagtige produkt med et nyt produkt. Kontakt venligst hej@stjerneminder.com for at udstede en refusionsproces baseret på de ovennævnte grunde. Refusionsanmodninger behandles inden for fem (5) arbejdsdage. Af hensyn til klarheden er stjerneminder ikke ansvarlig for situationer, hvor kunden har givet forkerte oplysninger, såsom forkert kundenavn eller adresse. I sådanne tilfælde vil en ekstra betaling blive påkrævet.

5.3 På grund af individualiseringen af ​​produktet er der ingen fortrydelsesret på produktet efter bestilt ordre.

 

6 Produktbeskrivelse

6.1 Mens mange komponenter i vores produkter er standard design, er alle tilgængelige produkter beskrevet på deres specifikke designside på vores websted. Vi forsøger altid at gengive hvert design så nøjagtigt som muligt.

6.2 Vi har en politik om kontinuerlig produktudvikling, så vi kan give dig det, vi anser for at være det bedste design kombineret med den bedste ydelse, og forbeholder os derfor retten til at ændre specifikationerne for produkterne, deres pris og emballage uden forudgående varsel. Før du bestiller, opfordrer vi dig derfor til at se nærmere på produktbeskrivelsen og designet.

6.3 Vi gør vores bedste for at give dig de bedste billeder og beskrivelser, men kan desværre ikke garantere, at farver og detaljer i webstedsbilleder er 100% nøjagtige repræsentationer af produktet.

 

7 Køb af produkter

7.1 Din ordre repræsenterer et tilbud til os om at købe et produkt, der accepteres af os, når vi har sendt dig en e-mail-ordrebekræftelse. Ethvert produkt i samme ordre, som vi ikke har bekræftet i en ordrebekræftelses-e-mail, er ikke en del af den kontrakt.

7.2 Stjerneminder kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlige for særlige tab på grund af brugerens og/eller kundens særlige omstændigheder, indirekte eller følgeskader eller spildte udgifter.

7.3 Ordrer placeres og modtages udelukkende via webstedet. Før det bestilles hos os, er det kundens ansvar at kontrollere og bestemme den fulde evne til at modtage produkterne. Korrekt kundes adresse og postnummer, brugerens opdaterede telefonnummer og e-mail-adresse er absolut nødvendigt for at sikre en vellykket levering af produkter.

7.4 Alle oplysninger, der stilles på kassen, skal udfyldes korrekt og præcist. Stjerneminder er ikke ansvarlig for ikke-leveret produkter, som følge af en forkert leverings adresse eller et forkert telefonnummer. Ønsker du at bede om en ændring i leveringsadressen, underrette en ændring i et telefonnummer eller andre særlige krav, bedes du kontakte stjerneminder.

 

8 Levering

8.1 Stjerneminder leverer til brugere/kunder som bor i Danmark. Leveringspriserne er inkluderet i produktets pris. Vi benytter standard levering. Vores leveringstid er 5-9 hverdage. Ønsker kunden at modtage produktet hurtigere, anbefaler vi at kunden køber poster til download (PDF format) og får det printet ved nærmeste printer butik.

8.2 Stjerneminder kan ikke garantere leveringsdatoer og påtager sig intet ansvar bortset fra at rådgive dig om nogen kendt forsinkelse for produkter, der leveres efter den forventede leveringsdato. Standard leveringstider vises på webstedet. Det er kun et gennemsnitligt skøn, og nogle leveringer kan tage længere tid eller alternativt leveres meget hurtigere. Alle leveringsestimater givet på tidspunktet for bestilling og bekræftelse af ordren kan ændres. Under alle omstændigheder vil vi gøre vores bedste for at kontakte dig og rådgive dig om alle ændringer. Vi prøver vores bedste for at gøre levering af produktet så enkelt som muligt. Ejerskabet af produkterne overføres kun til kunder, når vi modtager fuld betaling af alle skyldige beløb i forbindelse med produkterne, inklusive leveringsomkostninger.

  

9 Personlige data og cookies

9.1 Ved at godkende aftalen accepterer kunden brugen af ​​cookies på webstedet. Desuden accepterer kunden, at stjerneminder vil gemme og bruge relevante personlige data om kunden for at levere produktet.

 

10 Erstatning

10.1 Du holder stjerneminder (og dets direktører, agenter, datterselskaber, joint ventures og medarbejdere) skadesløs for ethvert krav, herunder rimelige advokatsalærer, fremsat af en tredje part på grund af eller som følge af din overtrædelse af denne aftale eller din overtrædelse af enhver lov eller tredje parts rettigheder.

 

11 Lov og jurisdiktion.

11.1 Hvis der opstår en tvist mellem dig og stjerneminder, opfordrer vi dig kraftigt til først at kontakte os direkte for at søge en løsning. Vi betragter rimelige anmodninger om at løse tvisten gennem alternative tvistbilæggelsesprocedurer, såsom mægling eller voldgift, som alternativer til retssager.

11.2 Kontrakter om køb af produkter gennem vores websted og enhver tvist eller krav, der opstår som følge af eller i forbindelse med dem eller deres emne eller dannelse (herunder ikke-kontraktlige tvister eller krav) skal løses af en domstol i Spanien.

11.3 Enhver tvist eller krav, der opstår som følge af eller i forbindelse med aftalen eller dens dannelse (herunder ikke-kontraktlige tvister eller krav) er underlagt den ikke-eksklusive jurisdiktion for domstolene i Spanien.